Lithse Bakkertje

Bakkerij

In onze bakkerij kunt u terecht voor allerlei verse broden. We bieden een ruime keuze uit verse, ambachtelijk gebakken broden. Met liefde gemaakt. Ons assortiment bestaat natuurlijk uit de bekende volkoren-, tijger- en meergranenbroden, maar ook voor speciale dieetwensen hebben we heerlijke broden.

Brood en hartige snacks

Hartige trek? De hartige snacks, zoals worstenbroodjes, saucijzenbroodjes, pasteitjes en pizzastokbrood worden dagvers bereid. Even opwarmen in de oven en u geniet van een heerlijk hartig hapje!

Banket

Naast onze broden bieden we ook een gevarieerd aanbod banket. Het assortiment bestaat uit verschillende verse gebakjes, vlaaien, taarten, koeken en fruitsloffen. Heerlijke verwennerijen voor uzelf of als traktatie voor uw vrienden of familie! Zeker zijn dat u uw favoriete taart of gebak in huis heeft? Bestel dan alvast via ons contactformulier!

 

Openingstijden

Gesloten
08:30 - 17:00
08:30 - 17:00
08:30 - 17:00
08:30 - 17:00
08:00 - 17:00
09:00 - 17:00
           
* april t/m september 18:00
** april t/m september open
       
       
Bakkerij

Bakkerij

In onze bakkerij kunt u terecht voor dagelijks vers brood en zoete verwennerijen. Ambachtelijk, vers en met liefde bereid.

Bekijk

Lunchroom

Lunchroom

In de lunchroom geniet u met uitzicht op de Maas van belegde broodjes, tostiˈs en paniniˈs, soepen of hartige warme snacks.

Bekijk

Bestellen

Bestellen

U geeft uw bestelling eenvoudig door en wij zorgen dat uw broodjes op het gewenste moment klaar liggen in de bakkerij.

Bekijk